Au!

Auw, shit, shit, auw, auw, shit, fuck,  auw, AUUUUUUUWWWWW!!  $##@!&^!!!

Weet nog niet wat ik deed maar daar lag ik. Bovenaan de trap. Met het laatste sprongetje bij het naar boven lopen val ik gewoon om. Precies op de rand van de laatste tree met mijn volle gewicht op m’n linkerknie en m’n rechterscheen.

Godsamme deed dat zeer zeg, werd er misselijk van. Maar goed. Knie ziet er nog wel aardig uit (beetje rood maar verder niets) scheen is nu al blauw… Jongste was overigens niet erg onder de indruk. Ging in eerste instantie nog wel een nat watje (?? ;-)) halen voor me toen ik daar bovenaan die trap lag te kreperen maar toen ik hijgde dat dat heel lief maar niet nodig was was het eerstvolgende wat ze zei "Kom Danny, we gaan weer Wii-en" :-S

Hoe dan ook: Moet rustiger de trap op lopen voortaan!

3 Thoughts on “Au!

  1. He jasses.. sterkte ermee! En kinderen zijn inderdaad zó schattig.. ik donderde een week of twee geleden van de trap af. Althans.. spaanse slof bleef staan, ik gleed door, schaafde met beide armen langs de muren en landde op mijn rug. Daar lag ik, piepend en hijgend van de pijn.. mijn twee schatten kwamen kijken “wat doe je, mama” waarop ik uitbracht dat ik was gevallen en dat het heel pijn deed. Mijn kinderen zeiden hetzelfde als jouw prinsesje “kom Ayla, we gaan weer wii-en” in een toonaard die iets verraadde in de zin van “dat hysterische wijf heeft weer eens wat”.

  2. Laat ik nou gisteravond met kat op de arm ook het bovenste treedje van de trap missen. Kat door de lucht en voor ik m’n handen neer kon zetten om de landing enigszins op te vangen, had m’n rechter knie dat al gedaan. Dan denk je dat middels moederinstinct en mijn tirade moeder de gans wel aan zou komen snellen. Euhm, nee dus. Volgende ochtend liet ze wel weten in de verte wat gehoord te hebben maar het niet alarmerend genoeg had gevonden om dr bed uit te komen. Een redelijk vergelijkbaar verhaal met het jouwe maar dan anders. Doet zeer hè?!

  3. de bedoeling is dat je leert van mijn verhaal… niet dat je t na gaat doen

Roept u maar!

Post Navigation