Apart

Mensen worden in elkaar gemept, spullen gesloopt en (bijna) niemand die het lef heeft daar iets van te zeggen. Zien ze echter mijn dochter met haar speentje dan durft iedereen ineens wel z’n mond open te trekken en vinden ze het nodig haar te vertellen dat ze daar veeeeel te groot voor is.

Dus mensen, zullen we afspreken dat jullie voortaan je hersens opentrekken wanneer er weer eens iemand hufterig gedrag vertoont en dan maak ik me wel druk om Demi en haar speen.

Photobucket

En nee: ze loopt niet de hele dag met dat ding rond maar al deed ze dat wel, dan nog….

4 Thoughts on “Apart

 1. Heb zelf ook heel lang met een speen rondgelopen… Maar ik kan nu heel goed zonder (ben inmiddels dan ook 23 ;-)) en heb er niks naars aan over gehouden!

  Dusss, groot gelijk!

 2. Groot gelijk, hoor! Ik zal aan dit logje terugdenken als mensen weer eens beginnen te zeiken over het feit dat Ayla duimt….

 3. Ik vind het ook een “vies” gezicht. Kinderen op straat met een speentje. Robin had tot haar 6e een speentje, Jamie ook nog steeds en Kim duimt (ach, die zijn pàs 3). Maar wel in bed.
  Op straat, bij het spelen of waar dan ook, buiten het bed, vind ik het niet nodig.
  Ik zeg er bij anderen echter niks van. Jij bent tenslotte de moeder van Demi en jij bepaalt of ze nog een speen heb, daar heb ik geen klap over te vertellen.
  Ik zal er dan wel weer wat over zeggen als ik zie dat iemand in elkaar gemept wordt

Roept u maar!

Post Navigation