Alles geprobeerd

Inmiddels al anderhalve maand aan het tobben met voeding en de onderkant van Demi. Vandaag zijn we overgegaan op de Soya, es zien of dit wel helpt.

Haar onderkant is nog steeds helemaal kapot, alle soorten en merken én zalfjes via de huisarts al geprobeerd maar er is niets wat het echt geneest. Zolang de oorzaak (diarree) niet weggenomen wordt blijft het vechten tegen de bierkaai. Toch blijf ik (zoals je ziet) vanalles proberen.
De laatste aanwinst (op aanraden van Xandra en tante Neel) is de Penaten, afwachten maar weer….

12 Thoughts on “Alles geprobeerd

 1. tarwe zemelen koken af laten koelen en na het bad met de billen erin, en heel vaak luier verschonen

 2. Neem van mij aan dat er geen baby is die zoveel luiers op een dag verslijt als Demi!!

 3. Ik geloof je wel, misschien is het materiaal van de luier niet goed voor haar? zou dat kunnen

 4. haha… je bent al de tweede die daarmee komt ;-))

  Maar nee: dat is het niet. Het komt door de (zo onderhand chronisch wordenden )diarree

 5. Er is nog iets uit grootmoeders tijd en dat is rijst koken en alleen het vocht op drinken met beschuit, het is niet lekker maar wie weet.en dan nog iets waar ze waarschijnlijk te klein voor is coca cola stopt diaree.

 6. Ik heb met mijn Demi en nu ook met Stephany alleen maar purol gebruikt …….dat deed mijn moeder 34 jaar geleden ook al

 7. even voor de duidelijkheid: ik heb voor Demi nog nooit iets gebruikt… nooit nodig geweest ook.

  TOT ze met 8 maanden ziek werd. Purol helpt niet omdat t in de huid trekt en ik heb iets nodifg wat zo taai/dik is dat het een beschermende laag vormt. Zoiets heeft ze dus ook vd huisarts gekregen, samen met
  medicijn tegen een schimmelinfectie.

 8. Ik heb geen tips meer, die heb je al gehad.:)
  Ieder kind is anders en diarree komt bij ieder kind waarschijnlijk weer door iets anders.
  Allen maar sterkte wensen op die vervloekte billenpoets momenten dat je zelf bijna net zo hard mee staat te janken als die kleine met de open billen (ongeparfumeerde doekje of gewoon washandjes zijn overigens het beste)

 9. Je hebt duidelijk bijna echt al alles geprobeerd, mijn dochtertje reageert goed op Kamillosan (op basis van Kamille) en Bepanthen…je zult wel denken daar heb je weer een goed advies .. maar je weet maar nooit misschien helpt het… Maar ik denk dat het het beste is om te gaan zoeken naar de oorzaak van de diarree (hetgeen de kapotte billetjes veroorzaakt)… is je dochtertje nog aan het tanden? Wat ook diarree kan veroorzaken bij peuters is zoetstoffen… bijvoorbeeld in drink yoghurts zitten die vaak…fristi etc… misschien krijgt ze daar te veel van binnen…gewoon effetjes de etiketten checken… succes ermee!!! Hoop dat je snel de remedie vindt….!! De drogisterij zal wel blij met je zijn…..

  grtz Babs

 10. Nee hoor Babs, ik word niet moe van de adviezen

  Het punt is dat we niet weten waar die diarree vandaan komt. Op het moment krijgt ze nl niets anders dan haar flessevoeding (eerst gewone Nutrilon, toen Pepti, nu Soya) en nog blijft ze vreselijk aan de diarree.

 11. Ik mis op de foto 1 flesje………Voor de rode billetjes gebruiken wij … Johannesolie. Werkt perfekt!!!! Thijntje is 8 maanden en verschrikkelijk aan het ‘tanden’ maar door de Johannes geen enkel probleem

 12. Ze krijgt verder nog geen andere voeding? Hypoallergeen misschien?

  Succes ermee… moeilijk zeg…misschien toch maar war verder laten onderzoeken….

  gr Babs

Roept u maar!

Post Navigation