Al lang en breed weer over de helft

Mensenkinderen wat gaat de tijd toch snel voorbij. Ik was van plan halverwege het jaar m'n burobladen van het eerste halfjaar te plaatsen, nu zitten we alweer lang en breed in augustus en nog had ik het niet gedaan. En als ik het dan toch over de tijd die vliegt heb: ook aan de burobladen zie je dat terug. Iedere maand maak ik een nieuwe en daarin verwerk ik dan foto's van de voorgaande maand. Nu ik zo de burobladen weer terugzie lijkt het nog helemaal niet zo lang geleden dat de kinderen aan het "straatsen" waren of dat ik met tante neel cupcakes verkocht en toch is het alweer maanden terug. Ben benieuwd wat de rest van het jaar nog voor ons in petto heeft…
burobladen jan tm junJanuari: dikke pakken sneeuw in de kerstvakantie  / Februari: straatsen in Januari / Maart: in februari kregen we Bowie / April: alle kinderen thuis in Maart / Mei: de aswolk zorgde voor chaos op de vliegvelden en mooie foto's / Juni: in Mei maakten en verkochten tante neel en ik cupcakes.

Roept u maar!

Post Navigation