Al het “goeie” komt in 3-en

Het één zit me zo hoog dat ik het amper irl kwijt kan laat staan hier.

Als tweede moest mams vanmorgen weer geopereerd worden. In tegenstelling tot de vorige keer kreeg ik vanavond rond een uur of 9 gelukkig mijn vader aan de lijn die me kon vertellen dat, alhoewel ze nog niet echt wat je klaarwakker kan noemen was, ze deze keer wel gewoon bij aan het komen was.

Nu maar afwachten wat het derde gaat worden……

6 Thoughts on “Al het “goeie” komt in 3-en

  1. Beterschap toegewenst aan je mams.

    En wat het derde betreft: Knoflook voor de ramen, hoefijzer boven je deur, je huis elke ochtend bewierooken en 3 rozenkransen om je nek. Hielp bij mij geen ene drol, maar misschien kruipt ‘ie’ stilletjes jouw huis voorbij

  2. Euh, wat ik dus zeggen wil: Laat alle slechte dingen maar weg blijven! Heb je me gesnapt?

  3. Bananas, vergeet die oude stuiver ook niet neer te leggen bij de deuren en ramen…

  4. Sisao: Die kende ik nog niet!

  5. hoop dat het goed gaat met mams!

  6. En? Is ze inmiddels thuis en knapt ze al wat op?

Roept u maar!

Post Navigation