ajkdbiweonfbggw

Nee… ik heb ook geen id wat "ajkdbiweonfbggw" betekent, als ik ’t moet omschrijven komt ’t neer op: ik moet nu helemaal niet posten want alles wat eruit gaat komen is net zo begrijpelijk als dat "ajkdbiweonfbggw" van hierboven.

Steeds als ik denk dat het niet drukker/erger/aparter/leuker/vermoeiender/gestoorder kan worden wordt het tegendeel weer bewezen. 

Maandag natuurlijk Danny’s verjaardag, Dinsdag Demi’s proefdag op de BSO. Woensdag "Even een kast halen" in fucking Oudkarspel (tis dat ik Jenni’s adres niet meer wist anders had ik ff een bakkie gaan doen, ik was nou toch in de buurt). Tnx Ro!
Donderdag toch de kast bovengekregen en gegrond. Vrijdag al gelijk de meest verschrikkelijke drama ochtend sinds tijden. Verdriet en niet begrijpen waarom. (Nog steeda aan het twijfelen of ik erover posten ga). Toch de kast voor de 2e keer gegrond, ‘s-avonds een leuk feestje (en -door mij gemist- huwelijksaanzoek). Zaterdag nog een kast opgehaald. Tnx Pa!
Thuisgekomen bleek de kast niet uit elkaar te kunnen en aangezien hij 1.10m breed en 1.95m hoog is ging hij met geen mogelijkheid de trap op. Daar zat ik dan. Met kast in de huiskamer en met kamer in staat van oorlog verkerend boven. Jos (meubelmaker/vriend van Danny) gebeld: "HELP!!".
Kast is uiteindelijk door kantelraam bovengekomen. Tnx Guys! (en tnx Buurmeisje, voor het toekijken enzo ;-)). Kast uit Oudkarspel afgelakt. Boodschappen gedaan.Met z’n allen patat gegeten. Kast die door kantelraam gekomen is ingeruimd.
Vandaag de kleinste kamer op de nieuwe kast na leeggeruimd en weer ingeruimd met de spullen van de oudste. De oude kledningkast gesloopt en afgevoerd naar de tuin. Spullen uit kleine (Demi’s oude) kamer naar grote kamer, behang afgetrokken, afgelakte kast weer in elkaar gezet en ingeruimd.

Ik denk dat er uit die 2 kamers én Dylan’s kamer (waar ik heel verstandig net voor Danny’s verjaardag aan begonnen was ;-)) een vrachtwagen vol puin gekomen is.
Mijn pa heeft gelijk vrees ik… ik ben echt net Malle Pietje ;-(.

1 Voordeel: als je je lichaam maar moe genoeg maakt heeft je hoofd de puf niet meer om te denken. Ik zei het toch: ajkdbiweonfbggw

Morgen begint mijn eerste echte nieuwe werkweek. In plaats van 5 halve dagen ga ik nu op maandag en dinsdag een hele dag en woensdagmorgen werken. Het mooie daarvan is natuurlijk dat ik voortaan woensdagmiddag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vrij ben maar het zal wel ff wennen zijn morgen. Nu dus mijn bed maar es opzoeken. Trusten allemaal!

Oh ja, wat me dan wel weer heel vrolijk het weekend doorgeholpen heeft: de cd van Mika. Downloaden Kopen dus allemaal!

Hier bijvoorbeeld.

7 Thoughts on “ajkdbiweonfbggw

 1. Leuk nummer. Maar deez is toch wel de leukste:

  (Lollipop)

  Alleen is die clip dan weer kudt. Homemade quality zeg maar… Maar ’t blijft een geinig nummer; daar wordt een eamel nou vrolijk van! Ajkdbiweonfbggw!

 2. Die clip is k*t omdat er geen clip is

 3. Mika helpt me zowiezo vaak de dag door. Vooral “Grace Kelly”. Jammer dat je niet even langsgekomen bent! Valt me wel van je tegen dat je niet even de moeite hebt genomen hier en daar wat rond te rijden en wat te vragen. Iedereen weet tenslotte waar ik woon

 4. Mika helpt me zowiezo vaak de dag door. Vooral “Grace Kelly”. Jammer dat je niet even langsgekomen bent! Valt me wel van je tegen dat je niet even de moeite hebt genomen hier en daar wat rond te rijden en wat te vragen. Iedereen weet tenslotte waar ik woon

 5. Twee keer zelfs…

 6. Of gewoon even dat gehucht doorrijden op zoek naar een misbruikt vehikel. Zoveel van die toegetakelde auto’s zullen er toch niet staan?!

 7. Moet je evengoed bijzonder goed opletten.. de misbruikte kant is namelijk vanaf de straatkant niet te zien. Dan moet je echt bij mij voor de deur staan

Roept u maar!

Post Navigation