Ain’t she sweet?!

Ik ben nog steeds van slag af! Gisteren belde mijn vader me op en had wat vage vragen over mijn Puch die nog steeds bij mijn ouders in de schuur staat. Wat het zou kosten om dat ding te laten schouwen, hoe oud ie nou eigenlijk was en of Demi daar ook achterop mocht.

Na zijn tweede telefoontje had ik het idee dat ie mijn Puchie voor me in orde wilde laten maken. Even later zat  ik bij mijn ouders in de auto omdat we even voor wat vissen voor Danny’s aquarium zouden gaan kijken toen mijn vader stopte bij de scooterdealer.

Hij wees wat scooters aan die hij voor zichzelf wilde kopen en hoe ik die vond, of welke ik het mooiste vond. “Ja… of die” zei hij “maar die is tweedehands”. Hij wees de kant op waar ook die ene roze retro scooter tussen stond en ik kon me niet voorstellen dat hij die bedoelde. Euh.. welke bedoel je pa, die roze?

We liepen de kant van de scooters op en de scooterverkoper reed hem een stukje naar voren. “Nou.. ga er eens opzitten dan, start ‘m eens. Ga eens een stukje rijden… en zet Demi eens achterop” zei mijn pa.
En toen  kwam de vraag: “Nou… wil je ‘m hebben dan?” Ik dacht dat ik helemaal gek werd, ben mijn pa en ma letterlijk om de hals gevlogen.
Binnen een half uurtje tijd ging ik van onwetend naar wat me te wachten stond,  naar de scooterwinkel, naar ’t postkantoor, weer terug naar de scooterwinkel en crosste ik heel Oud-Beijerland door (moest hem natuurlijk even aan iedereen laten zien :-))
Zelfs nu hij hier glimmend en wel in de tuin staat kan ik nog niet geloven dat ie helemaal van mij is, man man man wat ben ik blij met dat ding!

Vroom K

Klik voor grotere vroom

7 Thoughts on “Ain’t she sweet?!

 1. Cool ding! Hoe hard gaat zoiets nou?

 2. wat super! en een heel mooi ding. je boft maar met je ouders

 3. You deserve it girl!

 4. Smarts in Mestreech on zaterdag, september 26th, 2009 at | 19:42 said:

  Hij is echt supersjiek (zeggen ze hier)!!

 5. Wat een mooierd! Ooh ik zou zo’n liefig rozig ding ook wel willen hebben! *is tikkie jaloers*

  Liefs, Simonatoetje

 6. @D. Euh… nou t is een snor, dus officieel mag ie 25 maar hij gaat iets te hard (zo rond de 40) (brommer mag officieel 45)

  @ de dames: tnx!

 7. Hij is ook prachtig, die van mij is saai groen, en lang niet retro enzo. Maar volgens mij heb jij net zo’n lieve ouders als ik.

Roept u maar!

Post Navigation