Aan je “werk”!

Zo. En nou hebben we wel lang genoeg het gezeik aangehoord over wat er allemaal mis is en moeilijk en anders en weet-ik-veel-wat-nog-meer-voor-gemekker over web-log V2.0. Echt: nu weet ik het wel. En jullie weten het zelf allemaal ook, en iedereen heeft bij iedereen meegeklaagd en mee zitten zeiken.

Dus doe jezelf, en vooral mij, een lol en verdiep je ff een half uurtje in het nieuwe systeem, net zoals je hebt gedaan toen je begon met loggen. Wanneer je dat dan gedaan hebt ga je gewoon weer verder met datgeen doen waarvoor je ooit een log begonnen bent: LOG!

Of, en ‘t is me werkelijk om het even welke keuze je maakt, gaat heen. Ga naar punt.nl, msn-spaces, neem voor mij part een eigen domein en ga pivotten o.i.d. maar, als je die keus maakt, begin je dan wel je eerste post met zeiken over wat er allemaal mis en lastig en anders en moeilijker is dan bij web-log? Want ook daar zal het nl anders zijn en ook daar moet je wennen.

Als je vijanden wil maken, doe dan een poging om iets te veranderen

19 Thoughts on “Aan je “werk”!

 1. Ik sluit me geheel aan bij deze stelling.

 2. Ik sluit mij geheel aan bij dit log.

 3. Je krijgt er alleen af en toe dubbele posten van, hahaha

 4. Helemaal mijn idee!

 5. Je hebt helemaal gelijk!

 6. Kijk, dit is duidelijke taal. Ik ben het volkomen met je eens. Krijgen wij mooie nieuwe mogelijkheden op om te bloggen lees ik bijna altijd dat het weer niet goed is. mensen zijn………….
  Groet PeterJdewit

 7. Hey, kun je bij MSN ook loggen? Cool, ik ga meteen even kijken

  En trouwens, laat me lekker zeiken. Ik doe dat toch op mijn log. Daar heeft niemand last van.

  Niet dragen, maar klagen

 8. Whoahahaha! Zo zeg! Ik kan me overigens nog weinig voorstellen bij deze zogenoemde “ellende”. Maar ik zie ‘t allemaal wel. Kreeg zowaar gisteren ‘n mailtje dat ze m’n log aan ‘t verhuizen zijn. Ik kan niet wáchten tot ik kan kijken wat ik ‘r allemaal mee kan gaan doen, maar ik moet blijkbaar eerst nog ff keurig wachten op ‘n 2e mailtje, dat ie ook daadwerkelijk ís verhuisd en dat ik opnieuw kan en mag inloggen… tót die tijd, ‘n spánnend muziekje…

 9. Ich bin ein bisjen late, maar nog bedankt voor t checke

 10. GOED ZO!!! Ik ben dan nog niet over, maar werd inderdaad een beetje moe van al dat geklaag. Bij verandering is het anders en even wennen, maar bij een ander moet je evengoed je verdiepen in hoe het werkt!

  Die quote klopt… Iedereen is voor vooruitgang zolang die geen verandering met zich meebrengt!

  Ik vind het goed, anders beland je in een fase van ‘inertia’. Stilstand is achteruitgang.

 11. Is er iets mis dan, met de nieuwe weblogs? ;-p Ik ben prima tevreden hoor!

 12. Precies! Ik zit me soms op te vreten om het gezeik.

  Ik heb maar 1 probleem met het nieuwe bloggen. En dat is dat ik nog bij “het oude” zit. Ik wil ook over *stampvoet*

 13. Goh, nooit gedacht dat ik het nog eens met je eens zou zijn :-))

  Zó moeilijk is het allemaal niet. Maar je er even in verdiepen, is inderdaad wel een vereiste. Maar dat lijkt me logisch met een nieuw systeem…

 14. ik zie dat je een grotere kopfoto heb. hoe doe je zoiets??? voor de rest ben ik het eens met je stelling.
  naar ff flink stom te zijn geweest met de web-log. ben ik inmiddels een stukkie verder. voor de rest moet ik alles maar eens rustig bekijken.
  groetjes van jolanda
  graag advies voor een grotere kopfoto.

 15. Helemaal mee eens. Ik vind het er geweldig uitzien zelf.

 16. Yes Ma’am!

  Dat je je er in moet verdiepen is zonder meer een feit. Maar dat het ook een vooruitgang is, dat heb ik – dacht ik – al genoeg in twijfel getrokken. Nu is het wachten nog op de eerste knollen van reclamebanners bovenaan je blog…

 17. Yess!! eindelijk iemand die het met me eens is!! Gewoon lekker wennen en verder loggen! Iedereen vind zijn eigen plekje hier heus wel weer terug

 18. Mee eens ! Klare taal, mooie kopfoto trouwens ! Vind trouwens dat je een heel bekend gezicht hebt en aangezien je het in je WIE ook hebt over ‘t Delta….kom je uit regio Rotterdam ??? Paar kilometer verderop zit namelijk het Delta…hihi…ben benieuwd !

Roept u maar!

Post Navigation