A.I.

Red me…

Ik heb weer een nieuwe verslaving opgelopen vrees ik…
Even, heeeel even had ik de illusie dat ik eindelijk aan de greep van het internet was ontsnapt.

Surfen, Chatten (IRC), Chatten (ICQ/MSN), Webcammen, Proberen een site in elkaar te draaien, Online spelletjes spelen (alleen en in “groepsverband”), Mailen, Trailers verzamelen, Muziek downloaden: -> Been there, done that (te lang, te vaak).
Ik durf geeneens meer te gokken hoeveel uur van mijn leven ik al hier achter deze (of mijn eerste) pc heb doorgebracht. Echt… het is maar goed dat het stoeltje waar ik al die jaren al op hang niet kan praten ).

Het internet heeft me letterlijk en figuurlijk al op vele plaatsen gebracht. Ik heb er mensen door leren kennen en als ik het heel zwart wit bekijk ben ik er ook mensen door kwijtgeraakt. Maar goed, das een heel ander verhaal dan waar ik het nu over wilde hebben (komt nog wel es een keer misschien).

Nee nu dit: Ik was er dus aardig vanaf, het begon voor te komen dat ik mijn mail niet meer dagelijks las.
Er kwam zelfs een brief binnen van de Eneco, of ze misschien even naar mijn tellers mochten komen kijken aangezien zij het vermoeden hadden dat deze defect waren. Om voor hun onverklaarbare redenen was mijn stroomverbruik nl. ineens een stuk lager.
Ze zijn nooit langsgeweest, ik heb ze nl. een plausibele verklaring kunnen geven: Mijn pc stond niet meer dag en nacht aan!
Als ik het nog 2 weken langer vol had gehouden had ik uit mijn zelfhulpgroepje (A.I.) kunnen stappen (A.I. staat in dit geval niet voor Artificial Intelligence maar voor Anonieme Internetters).

Maar helaas, met dank aan de 2023 mensen die ook hier op web-log.nl zitten…… Hij staat weer iedere dag aan hoor! ;-(
Dus ik ben of aan het lezen wat jullie meegemaakt hebben en wat jullie bezighoudt of ik ben de reacties aan het lezen of ik ben aan het reageren of ik ben zelf aan het loggen of ik ben ergens anders dan achter mijn pc maar mijn hersens zijn dan toch nog in gedachten bij jullie want bij alles wat er gebeurt bedenk ik me dat dat wel es een leuk onderwerpje zou kunnen zijn om over te loggen …..

Kortom, Madd is weer online…… te lang……te vaak

HELP! )

10 Thoughts on “A.I.

 1. ik ga je niet helpen, want dan heb ik niks meer te lezen

 2. Het internet is leuker mét Madd!
  X.D.

 3. … sprak Dennis na bijna een jaar. Dus gedegen onderbouwd mogen we aannemen.

 4. Na het extensief doorspitten van je log, kun je redelijkerwijs wel aannemen dat ik een gedegen onderbouwde mening geef ja.
  X.D.

 5. HOLD IT!

  Na het extensief doorspitten van je log

  Ik zei niks!!!

  (Moet trouwens wel toegeven dat ik nogal raar zat te kijken toen ik ineens een mail kreeg met een reactie op A.I. ;-))

 6. Dat zag ik te laat ja. Ik ben blijkbaar niet de enige die oude logs leest…
  X.D.

 7. Sommigen houden de portal goed in de gaten denk ik

  (So far 4 stiekem chatten ;-))

 8. Hahahaha, dan maar mailchat.
  X.D.

 9. 1,5 jaar verder…..

  houdt t dan nooit op?!

Roept u maar!

Post Navigation