9292-voor-u-vandaag-geen-OV

Zitten we vanmiddag in het dorp wat te drinken en Danny’s vriendinnetje wilde naar de Leen Bakker. Aangezien het weer niet echt over hield had Danny echter weinig trek om daarheen te fietsen. Daarop kwam ik met het lumineuze idee om op de bus te stappen.

Dus met mijn mobiel naar 9292ov en alle gegevens ingetikt. Krijg ik als resultaat:

"Deze locatie ligt op loopafstand."

Loopafstand is in deze een ruim begrip. Tuurlijk ligt het op loopafstand maar ik denk dat je toch zo’n 20 minuten aan het wandelen bent. En daarnaast: al wil ik 100 meter met de bus mee! Al wil ik goddomme voor naar binnen en gelijk via de achterzijde weer naar buiten!

Maar hoe dan ook: mensen met een eigen wil zijn ze bij 9292OV schijnbaar niet van gediend en ik kreeg geen reisinformatie!

Roept u maar!

Post Navigation