5 tot 10

Maar even serieus, ik heb gewoon andere dingen te doen dan postjes plaatsen. Op dit moment ben ik voornamelijk druk met het maken van Demi’s 2e fotoboek. Het eerste ligt alweer een paar jaar in de kast en toen het eindelijk af was was ik blij dat ik voorlopig ff vooruit kon. Duurt wel ff voor ik aan het 5 tot 10 boek beginnen moet. En dat klopt natuurlijk, hoe je het ook wendt of keert, het zijn 3 jaren (ik kwam laat op het idee van het eerste boek dus was ze al 7 toen ik dat maakte). Maar Christusmeziele, wat zijn die jaren voorbij gevlogen! Inmiddels is ze bijna 12 en als ik nu niet opschiet kan ik gelijk door aan het 10 tot 15 boek.

Ik was begin 2013 al aan het 2e boek begonnen maar toen begaf mijn pc het en bij de tijd dat die weer gerepareerd was had ik geen zin om verder te gaan. Maar nadat ik een week of 2 geleden een Parijs-album voor mijn ouders had gemaakt zat ik er zo lekker in dus ben ik verder gegaan aan Demi’s 2e boek. Inmiddels ben ik bij juli 2012. Nog 8 maanden te gaan

Demi5tot10

Roept u maar!

Post Navigation