365

Zo. Feestdagen weer achter de rug, nu alleen nog ff bijkomen van vannacht, de kerstversieringen weer naar zolder en dan vol goeie moed weer aan een nieuw jaar beginnen :-).

Voor 2009 ga ik proberen een Project 365 te volmaken. Niet van mezelf, want om nou 365 keer die kop van mij voorbij te zien komen lijkt me geen lolletje maar een algemene. Gewoon iedere dag een foto van om het even wat. (en misschien als "bij-ding" elke dag een foto van Demi, om te zien hoe ze in een jaar tijd verandert maar eigenlijk ben ik daar te laat mee, de veranderingen zijn nog maar minimaal.)

Ik heb geen id of ik het ga volhouden want alhoewel ik te pas en te onpas foto’s maak zal het nog niet meevallen iedere dag "verplicht" ergens een foto van te maken maar ik ga een poging doen.

Als extra heb ik besloten ze per week te digi-scrappen en daar aan het eind van 2009 (wat nu nog verschrikkelijk ver weg lijkt maar wat waarschijnlijk in een vloek en een zucht weer voor de deur staat) een album van te laten drukken.

Vandaag de eerste

001-01012009

2 Thoughts on “365

  1. Waarom heb ík dat weer niet bedacht op of vóór 1 januari? Nu ben ik alweer 26 dagen te laat!

  2. Je bent altijd zo druk aan het freubelen.. je hebt vast wel elke dag een foto ergens van gemaakt

Roept u maar!

Post Navigation