22 Baco

Wanneer er bij ons op de zaak een bijeenkomst is, zo één waar de directie één en ander te melden heeft en “het plebs” vragen mag stellen, dan verwacht je vanalles (en vooral anderhalf uur slaapverwekkende verhalen) maar zeer zeker niet deze jongens.

Ik viel haast van mijn stoel af toen ineens een rap gebaseerd op het bedrijf waar ik werk door de speakers loeide. “Verdomd, is dat niet Lange Frans? En euh… hoe heet die andere goser ook al weer? Oh ja: “Baas B” (wie verzint zo’n naam?) En verdomd: ze waren het.
Nou ben ik niet bepaald een Lange Frans fan en, als zo’n goser dan zijn nieuwe single aankondigt en in de veronderstelling leeft dat hij aan die rotterdammers moet uitleggen wat “Baco” betekent omdat dat een amsterdams woord is, tsja…. dat maakt het er niet beter op maar ik moet eerlijk toegeven: hij deed het hardstikke leuk en goed!

Lange Frans interviewde de directie en liet Baas B de hele Doelen doorrennen om het publiek vragen te laten stellen. Als afsluiter deden de heren nog “22 Baco”. (Hoogst irritant deuntje trouwens, het heeft de hele avond nog in m’n hoofd gezeten ;-))

PS: Vergeef mijn collega’s hun idiote dansje: ze moesten meedoen van Frans

PSII: Die derde meneer schijnt Brutus (of Boris.. dat kan ook) te heten

One Thought on “22 Baco

  1. Dat swingt niet echt de pan uit, maar toch leuk dat ze er waren. Het is niet mijn soort muziek alhoewel ze vorig jaar wel een mooi nummer hadden Het land van…. echt prachtig.

Roept u maar!

Post Navigation