20! (+1 ;-))

Het liep allemaal een beetje hectisch. Meestal maak ik van te voren al iets wat ik wil posten als ze jarig zijn en dan is het alleen nog maar een kwestie van op opslaan klikken.
Nu stonden An (nee, niet deze An maar moeder van Buurmeisje An) en ik in de nacht van 29 op 30 april nog te koken zodat we op zijn verjaardag allemaal te eten zouden hebben en lagen we eigenlijk veel te laat op bed.
Op zijn verjaardag zelf waren we natuurlijk veel te laat wakker en moest ik eerst nog vanalles in huis doen en slingers ophangen (hij wil het eigenlijk niet meer hebben zegt ie maar zolang hij bij mij in huis blijft wonen krijgt ie slingers. Pas de dag dat ie vertrekt gaat de vlag uit en krijgt ie de slingers mee ;-)).

Joakim was van plan op het dorp wat geld bij te verdienen met gitaar spelen dus die stond al vroeg op de stoep, gevolgd door Buurmeisje (die moest zo nodig naar Amsterdam ipv gezellig bij ons verjaardag vieren :-P). Vlak daar weer achteraan stond Danny’s vader aan de deur.

Toen ineens dat drama in apeldoorn…  Verbijsterd zaten we naar de beelden uit Apeldoorn te kijken. De rest van de visite kwam binnendruppelen en tot mijn grote schande heb ik uiteindelijk helemaal geen post gedaan over mijn oudste die gisteren 20 werd. Dus bij deze alsnog, 3 hoeraatjes voor Danny!

20!

Aan de andere kant: hij kon pas op 2 mei aangegeven worden dus eigenlijk bestaat hij morgen pas officieel 20 jaar en ben ik dus nog ruim op tijd 

Roept u maar!

Post Navigation