18/19 Juli, Dag 10/11

Vandaag is echt de allerlaatste dag. We moeten onze hotelkamer uit en dat werd nog even een dingetje.

Levas“Even” geld pinnen om het hotel te betalen en dat lukte niet. Bij verschillende automaten geprobeerd maar ze bleven allemaal “saldo ontoereikend” gillen. terwijl ik toch echt zeker wist dat er genoeg op mijn rekening stond.

Anderhalf uur in blinde paniek van geldautomaat naar geldautomaat gerend, uiteindelijk Danny (die vlgs mij best een beetje een kater had ;-)) uit zijn bed gehaald omdat ik echt ff niet wist wat ik doen moest. Toch nog een keer geprobeerd en godzijdank lukte het toen ineens weer wel. Ik heb het al regelmatig behoorlijk warm gehad hier maar nog nooit zo het zweet op mijn rug.

Maar goed, hotel betaald en onze spullen bij Danny thuis neergezet. De rest van de dag een beetje rondgehangen en souveniers voor het thuisfront ingeslagen. ‘s Avonds zijn we bij een Cultureel Festival in het park geweest (helaas geen foto’s van want mijn telefoon had ik met het oog op de -best wel lange terugreis- bij Danny thuis in de lader laten leggen) en daarna nog een drankje gedaan. Rond half 12 was het tijd om afscheid te nemen van iedereen.

Spullen gehaald en met de taxi naar het busstation. Om 1 uur vertrokken we met de bus naar Sofia. Demi nog een half uur in tranen waarna ze nog half snikkend uitgeput in slaap viel en ik met een afgrijselijke knoop in mijn maag die nog niet helemaal weg is.

Terug naar huis…. Daar waar ik nooit meer helemaal compleet ben.

instaweather_20150719_041242

 

Ciao Bulgarije, Ciao Danny.

 

 

Roept u maar!

Post Navigation