15, bijna 16

Hoe kan 1 persoon tegelijkertijd zo leuk, zo vermoeiend, zo irritant, zo grappig, zo vervelend, zo meegaand, zo dwars, zo gezellig, zo slim, zo dom, zo eigenwijs, zo voor rede vatbaar, zo onredelijk en alles wat nog meer tegenstrijdig is tegelijk zijn?????

(Nee… ik heb t niet over mezelf… stelletje bijdehandjes! )

18 Thoughts on “15, bijna 16

 1. Hij lijkt op zijn vader?

 2. Ik zie het dagelijks in verwondering aan….pffff….stikvermoeiend….trots en ergenis lopen bij mij door elkaar heen.

 3. Je geeft Marc teveel krediet nu Renée

  @ Ster: goed om te horen dat ik niet de enige ben

 4. Hahahhahaha!!

  Hier is die cyclus al begonnen geloof ik, net 6…. :S

  en ja… sprekend haar vader!

 5. I wish you luck! (and lots of patience :-))

 6. Kun je dat ergens kopen?

 7. Ik heb t nog nergens kunnen ontdekken… maar t schijnt dat je er meer van krijgt naarmate het kind ouder wordt

 8. Ach kut… sorry Renée. Ben je gisteren vergeten te feliciteren

  Bij deze alsnog, van harte!!! Moet ik een liedje voor je zingen of geloof je zo ook wel dat ik het meen?

 9. ja… boehoehoehoeoe….

  doe maar even liedje zingen!

 10. Zou je dat jezelf nou wel aandoen???

 11. Euhm.. ja! Ik waag het erop!

 12. Ik was ook zo’n jongen, alle tegenstrijdigheden hadden ook betrekking op mij. Mijn ouders werden gek van mij, hebben regelmatig met de handen in het haar gezeten. Tot een buitenlandse vriend van mijn ouders langskwam en vertelde dat ik gewoon wat verder (lees volwassener) was dan mijn leeftijdgenoten. Zijn (en ook mijn karakter) is al gevormd op 13 jarige leeftijd en dan heb je het gevoel dat anderen je niet begrijpen, met teksten als “ik bedoel het goed” en vooral “het is voor je eigen bestwil” kon en wildeik niets te maken hebben.

  Heb vertrouwen in zijn wil (die moet heel sterk zijn), wacht af, het moment van herkenning (van zijn kant) komt eraan. De omslag zal ongelooflijk groot zijn, en het geluk in zijn ogen is pas dan vrijwel oneindig.

 13. euhm harry….

  wil je één van de weinigen zijn die mij aan het huilen krijgt ofzo? want dan moet je lekker zo doorgaan!

 14. Ach. Tegen de tijd dat hij 40 is, is het wel over

 15. als hij rond de 20 is begint hij wel in te zien hoe goed je voor hem bent en zo. Geloof mij bij ging het ook zo, ik heb nu een erg goede band met mijn moeder (laten we het over mijn vader dan maar niet hebben)

 16. Ik wil je helemaal niet aan het huilen krijgen, het was een poging je een beetje te helpen. Ondanks dat ik hem helemaal niet ken, denk ik toch dat ik redelijk in de buurt zit als het gaat om zijn karakter.

  De wispelturigheid en het gebrek aan geduld zijn eigenschappen die je vindt in alle (ja, inderdaad alle) succesvolle mensen.

 17. Die van mij is nu 22 en is er gódzijdank overheen gegroeid….(dus beetje geduld en t kompt vanzelf goed.) ;D

 18. Gelukkig is die van mij bijna 3….. ik heb nog wel ff. En anders ga ik wel op zoek naar een middel om hem kunstmatig klein te houden

Roept u maar!

Post Navigation