14 juli, dag 6

image

Vandaag was de uitloper van gisteren. Deem was moe, wilde wel eens een dagje gewoon niks doen. Lekker in bed, luieren,  hangen en vooral niet aankleden. Ik was nog steeds niet helemaal 100% en ik vind het geen prettig idee dat Danny ons steeds op sleeptouw nemen moet dus ik vond het een goed idee.  Dus deden we vandaag niks anders dan op bed hangen,  spelletje spelen, boekje lezen enz.
Aan het eind van de middag zijn we toch maar overeind gekomen,  voornamelijk omdat we honger hadden én dus eigenlijk wel moesten.  Terwijl we onderweg terug naar het hotel liepen kreeg ik een berichtje van Dan. Of we nog even naar de Middle Bar kwamen.
Colaatje gedronken (die fles Malibu die Danny ze speciaal voor mij had laten bestellen gaat echt nooit leeg) en weer terug naar het hotel.
Vanavond werden we onder begeleiding van Biggie,  Rada en Gigi voor de deur afgezet. Wij gingen naar bed en de hondjes doken nog even het nachtleven in ;-).

image

Roept u maar!

Post Navigation