13 juli, dag 5

image

1 dag lol, 3 dagen straf. Ook nu was het weer zo (en dan heb ik eigenlijk geeneens lol gehad ook ;-)). M’n lijf deed zeer en ik was alles beu. Het land,  de omgeving, de mensen, het eten, de hele manier van leven hier.

Niet echt in vakantiestemming dus en ook geen fijn gezelschap. De rest heeft weinig last van gehad van me hoop ik want we zijn bij een waterval en zwembad geweest en dus konden de kinders hun gang gaan terwijl ik een beetje rond hing.

‘s Avonds samen met Deem hapje gegeten. Twee hoofdgerechten en 3 cola voor nog geen 20 leva (10 euro) en het was nog erg lekker ook dus daar werd ik weer een beetje blijer van.

image

Daarna nog even bij Danny thuis gezeten en op tijd naar bed.

Morgen weer een betere dag hoop ik!

One Thought on “13 juli, dag 5

  1. Och eerme. Kom maar gauw terug dan. ‘t Is hier wat stilletjes.

Roept u maar!

Post Navigation