Here she goes again

Één van de onderdelen van haar TTO was de trip naar Appleby, maar dat was met haar hele klas én vorig jaar. Een ander onderdeel is dat ze zelf minimaal een week op stage moest in het buitenland. Dat was vorig jaar allemaal al geregeld en de reis geboekt. Toen de wereld er nog anders uit zag. Voor haar, voor mij.

Ik heb er slapeloze nachten over gehad. Moest ik haar laten gaan? Moest ik haar thuis houden? Zou ze het redden daar? Wat als dat niet zo was, dan zat ze van God en vooral van mij verlaten ergens op een berg in Appleby. Natuurlijk hebben we het er ook samen over gehad en uiteindelijk besloten dat ze toch zou gaan, als het niet lukt dan rij ik desnoods naar Engeland en pik haar weer op. De enige verandering die we hebben gemaakt is dat we samen heen zouden vliegen in plaats van dat ik haar in haar eentje op het vliegtuig zetten zou.

Ryan Air had (niet geheel onverwacht) het inlevingsvermogen van een stoeptegel. Ja, natuurlijk we mochten het ticket omboeken. Maar dat was dan wel 3 x duurder dan een nieuwe reis boeken. #eikels. Dus een nieuwe vlucht geboekt. Eerst een paar dagen samen naar de family in Liverpool en daarna ging zij door naar Appleby en ik terug naar huis.

Inmiddels is ze godzijdank weer terug. Het is voor ons alletwee een hele lange en geen makkelijke week geweest maar ze heeft het toch maar gedaan.

Roept u maar!

Post Navigation