%$#*&@!!!

fuckyou
De bond ertegen heeft allerlei redenen waarom ik het niet zou moeten doen maar daarentegen zijn er ook zat redenen om het wel te doen. Het verlicht de pijn  en tuurlijk, pijn is fijn maar er zijn grenzen natuurlijk. Ik weet zeker dat ik niet 1 van mijn kinderen zonder minimaal 1 vloek geworpen heb.
Het maakt me (nog ;-)) menselijker, en het is verdomd goed voor je woordenschat, helpt me omgaan met emoties, werkt stressverminderend en last but not least: mensen die vloeken zijn aantrekkelijker en gezonder.

Kortom, Anne-Marie de la Tourette, zoals een collega me noemde is dus best iets om blij mee te zijn ;-).

Anyway: vandaag is na 5 dagen eindelijk mijn CV gerepareerd (moesten op een onderdeel wachten) en hij heeft precies 1 douchebeurt lang warm water gegeven. Inmiddels zijn we weer overgestapt op sprankelend fris ijswater. En daar kom je dan natuurlijk pas na 5-en achter. Morgen maar weer bellen.

Mijn vader heeft een keer of 7 gebeld over de meest onzinnige dingen. (Nee das niet rampzalig maar best irritant als je aan het werk bent en toch de telefoon steeds opneemt omdat ie in het Zorghotel ligt dus je bent toch altijd “bang” dat er echt iets is).

Mechanische ventilatie was is ook om zeep en die zou vandaag tussen 12 en 4 gerepareerd worden. Nooit meer iemand gezien natuurlijk dus voor Jan Lul de hele middag zitten wachten.

Was ik zo stom on de discussie aan te gaan met 1 of andere idiote vegetariër/veganist waar geen gesprek mee te voeren viel (maar goed, ik moest toch op de ventilatie jongens wachten, dus had verder niks te doen).

Werd ik getackeld door Buurvrouw Praatgraag (maar goed, ik moest toch op de ventilatie jongens wachten, dus had verder niks te doen).

En als hoogtepunt wil mijn scooter niet starten en zal ik dus weer naar scooterlul moeten. (tijd van het jaar denk ik)

Oh ja: en ben ik , ondanks het feit dat ik toch op de ventilatie jongens moest wachten en dus verder niks te doen had,  vergeten dat ik mijn bed vanmorgen had afgehaald en moet het nu dus nog gaan opmaken.

Maar ik ben weer gegroeid als mens, mijn woordenschat is groter geworden, ik ben nog knapper en gezonder geworden en heb de dag toch weer stressloos overleefd.  Dat verandert dan weer niets aan het feit dat het een kutdag was natuurlijk maar elk nadeel heb zijn voordeel.

One Thought on “%$#*&@!!!

  1. Goed stukje, Moe-Moe. Voor een kutdag.

Roept u maar!

Post Navigation