1 Zin

We (we as in mijn familie) zijn niet zo klef. Sterker nog: we zijn alles behalve klef. Misschien is het daarom dat die ene zin van mijn moeder vanmorgen (die overigens wel de klefste van allemaal is ;-)) genoeg was om de tranen in mijn ogen te doen schieten.

"Je weet dat ik van je hou he!"

Nu ik er zo es over nadenk: ik kan me niet heugen (tot vanmorgen dan) wanneer ik het voor het laatst tegen mijn ouders heb gezegd. Wel geschreven maar gezegd???
Vreemd eigenlijk… en nu vraag ik me af: zijn wij daarin uniek of is het één van die dingen die je niet meer "doet" wanneer je ouder wordt/je kinderen ouder worden?

Btw: de operatie was goed gegaan (alhoewel dat nog niet zo heel veel zegt, afgelopen maandag ging de operatie ook goed) en ze klonk best redelijk aan de telefoon.
Deze keer wordt ze niet gelijk na de operatie het ziekenhuis uitgezet maar moet ze minimaal tot maandag blijven en krijgt ze antibiotica. Nog even afwachten dus en hopen dat het es een keer klaar is. Niet alleen voor mijn moeder maar ook voor mijn vader. Die heeft het zo onderhand wel gehad (niet dat hij dat ooit toegeven zal ;-)).

Het is niet het 2 keer in de week naar het ziekenhuis rijden, niet het bloedprikken, niet het huishouden, wat dat betreft is hem niets te veel maar 4 operatie’s met de nodige toestanden binnen 6 maanden tijd, de ongerustheid, angst dat het  misschien niet goed afloopt deze keer, de zorgen die ze zich (beiden overigens) altijd om mij blijven maken, Danny die nog steeds voor de nodige kopzorgen zorgt begint hem zo onderhand op te breken….

Tijd voor een nieuwe episode. Dus als we oktober en november nou gewoon overslaan, een leuke sinterklaas, een gezellige kerst en een knallend oud en nieuw hebben dan kunnen met een schone lei aan 2007 gaan beginnen.
(Zo. De kop is eraf. Ik heb het "december-woord" genoemd ;-))

3 Thoughts on “1 Zin

  1. Ik snak al een heel jaar naar een nieuwe periode… Zullen we samen beginnen?

  2. Jij nog een oliebol dan?

Roept u maar!

Post Navigation